Hoe werken wij

Wij, van De Crowdfunding Alliantie, vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Daarom krijgt u bij ons altijd te maken met een persoonlijke benadering, omdat wij van mening zijn dat een persoonlijke benadering de beste benadering is. Wij zijn tevens onafhankelijk en daarom kunnen we u optimaal adviseren en coachen op een transparante en eerlijke wijze. Net als u, houden wij van duidelijkheid. Hoe wij precies werken, daar laten we u graag kennis mee maken.
>meer informatie over wie wij zijn

Diverse financieringsvormen mogelijk

Wanneer u crowdfunding overweegt, dan bestaat de kans dat u voornamelijk hiervoor kiest om de financiering rond te krijgen. We behandelen aanvragen van ondernemers die een financiering nodig hebben. Dit kan gaan om een aantal verschillende financieringsvormen, waaronder stapelfinanciering. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een stapeling van verschillende financieringsvormen. Dit biedt kansen met het oog op risicospreiding. Wij zijn overigens geen bank, maar wij zorgen ervoor dat potentiële private investeerders geïnteresseerd raken in uw project en daarom willen investeren. Deze private investeerders bevinden zich in ons uitgebreide netwerk.
>meer informatie over stapelfinanciering

Kansen op het gebied van promotie en klantenbinding

Toch is crowdfunding veel meer dan alleen de financiering, want niet alleen het uiteindelijke doel is van belang, ook de weg er naartoe biedt veel mogelijkheden als het gaat om promotie van uw bedrijf en klantenbinding. Hiermee bedoelen we zowel bestaande als nieuwe klanten. Wij begeleiden u graag op deze weg door onze expertise in te zetten. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden die er zijn en laten geen mogelijkheid ongemoeid om uw bedrijf naar een hoger plan te brengen. De juiste marketingstrategie, die bieden wij u graag aan. Wij nemen zelfs de volledige marketing voor u uit handen en doen er alles aan om u te ontzorgen. We plaatsen uw project, nadat de bedrijfspitch goed is gekeurd, op een online crowfundingplatform. Natuurlijk is dit niet het eindstation, want hier begint het pas.
>meer informatie over marketing en promotie

Crowdfunding als dé mogelijkheid voor starters

Voor starters biedt crowdfunding ook een goede mogelijkheid om de financiering rond te krijgen. Banken hanteren steeds strengere criteria voor het verschaffen van leningen, waardoor het voor de starter praktisch onmogelijk wordt gemaakt om een lening te kunnen krijgen. Niet verwonderlijk dus dat een steeds groter wordende groep starters kiest voor crowdfunding. Bent u een starter, neem dan contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd open voor jonge, enthousiaste ondernemers om ze een zet in de juiste richting te geven. Een goede start is immers het halve werk.
>meer informatie over de voordelen van crowdfunding

Vraag gelijk een intakegesprek aan

Wij plannen graag met u een intakegesprek om kennis te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en verzamelen we met u de belangrijke gegevens. Daarbij kunt u ook uw brandende vragen aan ons kwijt. We doorlopen de verschillende financieringsvormen als mogelijke opties en onderzoeken welke financieringsvorm bij u past. Wat dan nog rest is het ondertekenen van de opdrachtbevestiging, waarna we pas écht van start gaan.


    Wilt u dat wij contact met u opnemen?

    Dient u bij ons een aanvraag in, dan krijgt u automatisch te maken met onze goede service. Wij zijn er voor onze klanten. Dit betekent dus ook automatisch dat wij snel in antwoorden zijn. Stuurt u ons een e-mail met een bepaalde vraag, dan zullen wij zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook wanneer u een aanvraag stuurt, streven we naar een snelle afhandeling. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een intakegesprek aan!