Marketing en promotieservice

Terwijl u zich richt op datgene waar u als ondernemer goed in bent, zorgen wij ervoor dat uw crowdfunding campagne een grote kans van slagen heeft. Natuurlijk blijft u overal bij betrokken, maar u hoeft zich niet druk te maken over het organiseren van de campagne en alles wat daarbij komt kijken. Wij ontzorgen u van begin tot eind.

Persoonlijke benadering en begeleiding

Gelijk vanaf het eerste moment van aanmelden krijgt u al te maken met onze persoonlijke benadering. Het inplannen van een intake is de eerste stap op weg naar een succesvol project. Tijdens deze intake vertellen we uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast is er genoeg ruimte om al uw brandende vragen te kunnen stellen, zodat u met een goed gevoel de marketing aan ons zult kunnen overlaten.

Bedrijfspitch fungeert als rode draad door de campagne

Het is belangrijk om een goede bedrijfspitch op het crowfunding platform te kunnen zetten. De start van de campagne kan staan of vallen met deze tekst. Op basis van wat de investeerder leest in een paar regels tekst, zal wel of niet de interesse worden gewekt voor een mogelijke investering. Een bedrijfspitch fungeert als rode draad door de campagne, dus het is beslist noodzakelijk om hier veel aandacht aan te schenken. Wij helpen u met het script, maar ook met de filmopname en montage hiervan. Vervolgens vindt er een controle plaats en wordt de bedrijfspitch daar waar mogelijk nog verder geoptimaliseerd om daarna geplaatst te worden.

Campagne voeren met de middelen van nu

Ook uw website en sociale media kanalen worden betrokken bij de campagne. Wij beoordelen deze aan de hand van een Quickscan om vervolgens daar waar nodig verbeteringen door te voeren. Wij maken op uw website een koppeling naar de crowdfunding campagne en natuurlijk wordt uw project op onze website geplaatst. Wij hebben ons eigen netwerk met investeerders en dat is vrij uniek te noemen. Wij brengen uw project automatisch onder de aandacht bij deze investeerders, onder andere middels het versturen van wekelijkse nieuwsbrieven. E-mail marketing vormt dus ook een belangrijk onderdeel. Ook het schrijven van een persbericht doen we voor u. We zetten alle mogelijke middelen dus in om het beoogde doel te bereiken. Geen kans laten we ongemoeid.

Het zoekmachine optimalisatiepakket

We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Daarom bieden we u geen wirwar aan tal van verschillende pakketten, maar kunt u slechts kiezen uit het basispakket plus een eventueel extra zoekmachine pakket. Het voordeel van dit extra pakket is dat u de zekerheid krijgt dat alles op uw website optimaal wordt ingesteld en onderhouden om, onder andere in de zoekmachine Google, zo hoog mogelijk te scoren op belangrijke zoekwoorden. Wat houdt dit pakket precies in?

U krijgt van ons eenmalig:
• Trefwoorden onderzoek & analyse

U krijgt van ons maandelijks:
• Landingspagina’s optimalisatie
• Optimalisatie voor belangrijke trefwoorden
• Interne link optimalisatie
• SEO keyword density optimalisatie
• Inrichten SEO landingspagina’s met gekozen trefwoorden
• Plaatsen diverse backlinks naar uw website t.b.v. linkbuilding

Dient u bij ons een aanvraag in, dan krijgt u automatisch te maken met onze goede service. Wij zijn er voor onze klanten. Dit betekent dus ook automatisch dat wij snel in antwoorden zijn. Stuurt u ons een e-mail met een bepaalde vraag, dan zullen wij zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook wanneer u een aanvraag stuurt, streven we naar een snelle afhandeling. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een intakegesprek aan!


    Wilt u dat wij contact met u opnemen?