Verzamelen gegevens crowdfunding

Op het gebied van crowdfundingplatforms is Nederland qua aantal crowfundingplatforms behoorlijk uniek te noemen als land. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit zo’n 100 platforms en dat is voor een klein land als de onze bijzonder veel. Deze platforms verschillen onderling. Zo biedt ieder platform eigen tools aan en is het aan de ondernemer om te bepalen waar waarde aan wordt gehecht, maar bovenal welk platform naadloos aansluit bij het specifieke project.

Onafhankelijke toetsing

Voorafgaand aan het aanmelden voor een bepaald platform is het eerst belangrijk om gegevens verzameld te hebben. Zo is het onder meer van belang om duidelijk te hebben welke tegenprestatie u kunt bieden voor een mogelijke investeerder. Het is goed om te weten dat wij slechts de gegevens voor u verzamelen en niet zelfstandig beoordelen. Alles wordt namelijk onafhankelijk getoetst door een externe beoordelingscommissie. Deze onafhankelijke toetsing vinden wij van groot belang om eerlijk en betrouwbaar te kunnen zijn tegenover onze klanten. De klant heeft recht op transparante informatie om zo een goede keuze te kunnen maken. Wij laten inderdaad het maken van een beslissing over aan de klant zelf, want uiteindelijk is het uw project.

Het intakegesprek

Wij plannen met u een intakegesprek waarin al deze benodigde gegevens worden verzameld. Niet alleen komt de diversiteit aan verschillende platforms ter sprake, ook bekijken we samen met u de mogelijkheden voor eventuele stapelfinanciering. Daarnaast leent het intakegesprek zich natuurlijk ook goed voor het stellen van vragen van een andere orde. We beantwoorden ze naar tevredenheid, zodat u met een goed gevoel weer huiswaarts zult kunnen gaan.

Dient u bij ons een aanvraag in, dan krijgt u automatisch te maken met onze goede service. Wij zijn er voor onze klanten. Dit betekent dus ook automatisch dat wij snel in antwoorden zijn. Stuurt u ons een e-mail met een bepaalde vraag, dan zullen wij zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook wanneer u een aanvraag stuurt, streven we naar een snelle afhandeling. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een intakegesprek aan!