Voordelen De Crowdfunding Alliantie

Er bestaan een groot aantal online platforms waar u terecht kunt wanneer u met uw onderneming uw voordeel wilt doen met crowdfunding. Natuurlijk kunt u alles zelf regelen, maar hoe zet u nu een goede campagne op? Het is aanzienlijk gemakkelijker om de marketing rondom crowdfunding uit handen te geven aan specialisten die hier veel kennis en ervaring mee hebben. Wij, van Crowdfundingalliantie.nl, hanteren een uniek concept dat voor u veel voordelen biedt. U hoeft zelf dus niet over enige kennis te beschikken, wij hebben een ruime hoeveelheid aan kennis en ervaring in huis om u optimaal te ondersteunen bij het voeren van uw campagne.

Voordelen van crowdfunding

• Lage marketingkosten door het wegvallen van advertentiekosten
• Klantenbinding
• Marktonderzoek
• U bent innovatief bezig
• Naast promotie, haalt u ook financiering binnen voor uw bedrijf
• Langere termijn klantenbinding, doordat investeerders onderdeel worden van uw bedrijf

De juiste marketingstrategie

Crowdfunding is populair, maar menig ondernemer vergist zich in de hoeveelheid werk dat het kost om potentiële investeerders aan te trekken. Marketing is een heel eigen tak van sport waar u beslist kennis en ervaring in dient te hebben om deze succesvol in te kunnen zetten voor crowdfunding. Crowdfunding vraagt namelijk om een goede marketingstrategie, want met alleen het plaatsen van een project op een online platform, redt u het niet. Er komt veel meer bij kijken om uw project de grootste kans van slagen te geven en uw dromen uit te laten komen.

Crowdfunding is zoveel meer dan alleen de financiering

Misschien weerhoudt de hoeveelheid werk u ervan om aan crowdfunding te beginnen. Toch zijn er al tal van succesverhalen te vinden van ondernemers die de vele voordelen hebben ontdekt van deze vaak uiterst effectieve manier van investeren. Bij het woord ‘investeren’ moet u niet uitsluitend denken aan financiële middelen, want klantenbinding is een erg belangrijk element van crowdfunding. Het is immers zo dat de investeerders onderdeel worden van uw onderneming. De marketing (en dus aandacht) rondom uw project is van een essentieel belang.

Ons eigen netwerk met private investeerders

Het is goed voor te stellen dat u als ondernemer zich het liefst wilt richten op de dingen waar u goed in bent en het u aan tijd, energie, kennis en ervaring ontbreekt om een goede campagne op te zetten. Daarnaast reist bij u ongetwijfeld de vraag hoe u aan vermogende investeerders kunt komen. Wanneer u er voor kiest om ons uw marketing te laten verzorgen, krijgt u automatisch te maken met ons grote netwerk van eigen private investeerders. Wij brengen uw campagne onder de aandacht bij deze investeerders, die er zomaar eens voor zouden kunnen gaan kiezen om te investeren in úw campagne. Uw project (en bedrijf) vol in de spotlights zetten, dat is wat wij voor u doen. De daaruit afkomstige aandacht kan als enige mogelijke nadeel worden genoemd.

Waarom dus kiezen voor De Crowdfunding Alliantie?

• Onafhankelijk
• Eigen netwerk met private investeerders (hierin zijn wij uniek)
• Persoonlijke begeleiding
• Volledige ontzorging van A tot Z
• Veel kennis en ervaring
• Transparant en duidelijk

Meer weten over onze werkwijze, dan verwijzen we u graag naar de pagina ‘Hoe werken wij’.

Dient u bij ons een aanvraag in, dan krijgt u automatisch te maken met onze goede service. Wij zijn er voor onze klanten. Dit betekent dus ook automatisch dat wij snel in antwoorden zijn. Stuurt u ons een e-mail met een bepaalde vraag, dan zullen wij zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook wanneer u een aanvraag stuurt, streven we naar een snelle afhandeling. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een intakegesprek aan!


    Wilt u dat wij contact met u opnemen?