Wie zijn wij?

Voordat u besluit om met ons in contact te komen, wilt u natuurlijk weten wie wij zijn. We stellen ons graag even aan u voor. Egbertjan Kroes is de mede-oprichter en CEO van De Crowdfunding Alliantie. De Crowdfunding Alliantie is en nog een relatief jonge onderneming. Het is 3 jaar geleden door Egbertjan opgericht als eenmanszaak en in deze 3 jaar is de eenmanszaak uitgegroeid tot een Besloten Vennootschap. Deze snelle groei is te danken aan het grote netwerk waarover hij beschikt. Hij weet dus als geen ander het belang van een groot netwerk en de essentie om dit in te zetten voor het opzetten van crowfunding campagnes. Per juni 2015 is Willem Scheringa toegevoegd aan De Crowdfunding Alliantie als compagnon van Egbertjan.

Hij ziet kansen die anderen niet zien

egbertjan-kroes-de-crowdfunding-alliantieOp het gebied van crowdfunding is Egbertjan geen nieuwkomer. Hij kent alle ins en out met betrekking tot crowdfunding en samen met zijn talent voor ondernemen, hebben we hier een zeer effectieve combinatie te pakken. Bij Egbertjan zit het ondernemen in zijn bloed. Hij heeft het vermogen om kansen te zien die andere mensen niet zien. Hij ziet het grotere verband en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Zijn talent, kennis en ervaring zet hij graag in om iedere ondernemer te helpen met het realiseren van zijn of haar droom, of het nu een starter betreft of een doorgewinterde ondernemer.

Een persoonlijke benadering

Zoals u overal kunt lezen op deze website vinden we een persoonlijke benadering erg belangrijk en tegelijkertijd zelfs vanzelfsprekend. Mocht u een gesprek met hem aanvragen, dan zult u zelf ervaren dat hij gemakkelijk communiceert, helder kan verwoorden en prettig is om mee om te gaan. U zult zich onmiddellijk op uw gemak voelen.

Niet beperkt door kader denken

Egbertjan houdt niet van kader denken. Hij maakt graag gebruik van zijn talent om “out of the box” te denken en te handelen. Hij laat zich dus niet beperken door geldende kaders en dat is eigenlijk precies waar het in het crowdfunding ook om draait. Crowdfunding vraagt om een andere manier van denken. Het is een innovatieve manier van ondernemen en hij helpt u graag om van u een innovatieve ondernemer te maken. Heeft u een project waarbij u crowdfunding in wilt gaan zetten? Egbertjan en Willem helpen u graag!

Dient u bij ons een aanvraag in, dan krijgt u automatisch te maken met onze goede service. Wij zijn er voor onze klanten. Dit betekent dus ook automatisch dat wij snel in antwoorden zijn. Stuurt u ons een e-mail met een bepaalde vraag, dan zullen wij zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook wanneer u een aanvraag stuurt, streven we naar een snelle afhandeling. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een intakegesprek aan!

Egbertjan Kroes
Logo-2C-59px-TM

Willem Scheringa
Logo-2C-59px-TM


    Wilt u dat wij contact met u opnemen?