Workshops en lezingen

Wij begeleiden niet alleen ondernemers als het gaat om crowdfunding, we delen ook graag onze kennis en ervaring op dit gebied. We willen mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van crowdfunding. Uiteraard houden we geen eenzijdig verhaal, maar geven we u een realistisch kijkje in de wereld van crowdfunding, onder andere gebaseerd op onze ervaring. De workshop of lezing wordt aan u gegeven door Egbertjan, mede-oprichter en CEO van Crowdfunding Alliantie.

Voor wie?

Belangstellenden in het bedrijfsleven die meer willen weten over crowdfunding en/of willen onderzoeken of deze manier van financieren uitkomst biedt voor een specifiek op te zetten project.

Inhoudelijk

Voor degene die vooraf nog niet wist wat crowdfunding precies is, heeft na de workshop of lezing een goed beeld gekregen van dit fenomeen. Natuurlijk beginnen we bij de basis en leggen we u uit waar crowdfunding is ontstaan en de ontwikkelingen die crowdfunding heeft doorlopen de laatste jaren. We nemen u stapsgewijs mee door de mogelijkheden dat crowdfunding biedt voor zowel stichtingen als bedrijven. Uiteraard bespreken we het grote aantal voordelen en een belangrijk potentieel ‘nadeel’. We noemen diverse schoolvoorbeelden van klassieke fouten, maar ook van zeer succesvolle pogingen. Het zal u verbazen wat er mogelijk is door middel van het inzetten van deze financieringsvorm. Alle ins en outs zullen we aan het licht brengen.

Op maat

Een workshop of lezing bieden we u op maat aan. Dat is wel zo prettig en leerzaam, omdat alle genoemde informatie betrekking heeft op uw onderneming of stichting. Zo krijgt u van ons dus geen voorgekauwd praatje, maar wordt u voorzien van kennis dat is toegespitst op de betreffende doelgroep. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor het stellen van vragen. De grootte van de groep is altijd bespreekbaar. We geven zowel lezingen/workshops aan kleine groepen als grotere groepen.

Kosten

De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.
Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.